Computerhulp Hoofddorp

Computerhulp Hoofddorp

Bent u op zoek naar computerhulp in Hoofddorp voor uw Mac computer? Dan bent u bij Mac Systems 4 U aan het juiste adres. Mac systems 4 U is gespecialiseerd in computerondersteuning aan bedrijven en particulieren. U kunt hierbij denken aan installatie en onderhoud van alle software en hardware. Wij bieden computerhulp in Hoofddorp voor een Mac computer maar ook voor IPad en IPhone.

Over Mac Systems 4 U

Mac Systems 4 U is in 2011 opgericht door Cor Vree. Cor heeft ruime ervaring met Apple producten. Zo werkte hij als Apple systeembeheerder bij een middelgroot adviesbureau en werkte hij bij een reseller en onderhoudsservice van Apple. Daarnaast is hij zelf enthousiast Apple gebruiker en volgt hij alle ontwikkelingen op de voet. Met Mac Systems 4 U combineert Cor al zijn opgedane kennis en ervaring en zet hij deze in voor een gevarieerde groep klanten.

Wilt u computerhulp in Hoofddorp voor uw Mac computer, IPhone of IPad? Bijvoorbeeld omdat uw Mac Computer kapot is, u advies wenst over de aanschaf van bepaalde software of omdat u het nieuwste besturingssysteem niet geïnstalleerd krijgt? Wat uw computerprobleem ook is, Mac Systems 4 U helpt u graag.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Mac Systems 4 U? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Op de website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Computerhulp Hoofddorp