Mac ondersteuning

Mac ondersteuning

Mac Systems 4 U biedt mac ondersteuning op maat. Wij zijn gespecialiseerd in computerondersteuning aan bedrijven en particulieren. U kunt hierbij denken aan installatie en onderhoud van alle software en hardware. Wij bieden mac ondersteuning voor een Mac computer maar ook voor IPad, IPhone en IPod. WIj werken meestal op locatie maar ook mac ondersteuning op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Ruime kennis en ervaring met Apple producten

Mac Systems 4 U is in 2011 opgericht door Cor Vree. Cor heeft ruime ervaring met Apple producten. Zo werkte hij als Apple systeembeheerder bij een middelgroot adviesbureau en werkte hij bij een reseller en onderhoudsservice van Apple. Daarnaast is hij zelf enthousiast Apple gebruiker en volgt hij alle ontwikkelingen op de voet. Hij beschikt daardoor altijd over de actuele kennis en is op de hoogte van nieuwe producten en systemen. Met Mac Systems 4 U combineert Cor al zijn opgedane kennis en ervaring en zet hij deze in voor een gevarieerde groep klanten.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Mac Systems 4 U? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Op de website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We zijn gespecialiseerd in onderhoud en installatie van alle mac systemen. Met meer dan 20 jaar ervaring en met alle kennis in huis zijn wij een betrouwbare partner voor al uw computerhulp voor uw mac computer.

 

Mac ondersteuning