Mac expert

Mac expert

Heeft u problemen met uw mac computer maar bent u zelf geen mac expert? Geen zorgen Mac Systems 4 U is dat wel. Wij beschikken over alle kennis en kunde om de installatie en onderhoud van hardware en software van uw apple apparaat te verzorgen. Of het nu gaat om een mac desktop computer, een macbook of een IPod, IPhone of IPad, wij helpen u graag.

Bij urgente computerproblemen

Problemen met uw computer zijn altijd vervelend maar als u uw computer nodig heeft voor uw werk, bijvoorbeeld voor uw bedrijf of omdat u als ZZP-er werkt dan kost het ook nog eens een heleboel tijd en geld. Mac Systems 4 U begrijpt dit en zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt met uw computer. In de regel werken wij op locatie maar als dat niet past in de planning en er een acute storing is dan kunnen we u ook op afstand helpen. We gebruiken hiervoor het programma Teamviewer. Dit programma geeft onze de mogelijkheid om -na goedkeuring van uw kant- mee te kijken in uw computer en de bediening over te nemen. Zo kunnen we snel zien waar het probleem zit en dit ook meteen voor u oplossen.

Inventarisatie van uw wensen

Heeft u een mac expert nodig voor minder urgente problemen maar wilt u bijvoorbeeld een update van uw besturingssysteem of nieuwe hardware aanschaffen dan bespreken we graag eerst met u uw wensen door en bekijken we uw huidige systemen. We stellen vervolgens een plan voor u op en brengen dit -na goedkeuring- ten uitvoer.