Mac hulp

Effectieve Mac hulp bij problemen met uw systeem

Een Mac computer werkt over het algemeen probleemloos. Nog steeds staan Apple computers er om bekend dat ze weinig last hebben van problemen en storingen. Maar toch kan Mac hulp af en toe nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u nieuwe software wilt installeren en dat lukt maar niet. Of wanneer uw mailprogramma uw berichten niet wil binnenhalen of verzenden. Wanneer u tegen een probleem aanloopt wat u niet kunt oplossen dan kunt u een beroep doen op MacSystems4U. Ik kom graag bij u aan huis of op de zaak om ervoor te zorgen dat uw Mac systeem weer probleemloos functioneert.

Mac hulp voor mobiele apparaten wordt steeds belangrijker


De smartphone en wat later de tablet hebben in rap tempo de wereld veroverd. Deze apparaten zijn bijna niet meer uit de Nederlandse huishoudens weg te denken. Ook zakelijk worden ze steeds meer gebruikt. Wanneer u Mac hulp nodig heeft voor uw iPhone of iPad staat MacSystems4U uiteraard ook voor u klaar. Ik zorg ervoor dat u uw tablet en smartphone van Apple probleemloos kunt gebruiken. Ik beveilig uw wifi verbinding om inbraak op uw systemen te voorkomen en zorgen ervoor dat de apps op uw mobiele apparaten up to date zijn. Ook het beschikbaar stellen van bestanden op alle apparaten door ze in de cloud op te slaan kan ik voor u instellen. Zo kunt u als u bij een klant bent direct de offerte die u heeft gestuurd inzien en hierin eventueel aanpassingen maken of een bouwtekening laten zien aan uw opdrachtgever. 

Heeft u Mac hulp nodig voor uw computer, smartphone of tablet?
Werkt er iets niet goed op uw Mac-computer? Geeft uw iPad steeds een foutmelding als u mail wilt ophalen? Blijf u dan niet ergeren maar neem voor Mac-hulp contact op met MacSystems4U. Ik kan u op locatie of via hulp op afstand in de meeste gevallen snel helpen. Wanneer ik uw systeem op afstand overneem doen ik dit uiteraard via een beveiligde verbinding om te voorkomen dat onbevoegden bij uw vertrouwelijke bestanden kunnen komen. Door gebruik te maken van hulp op afstand kan ik u vaak sneller helpen omdat hiervoor geen afspraak bij u thuis of op kantoor hoeft te worden gemaakt. Neemt u daarom gerust contact met mij op wanneer u Mac-hulp nodig heeft.