Mac specialist

Mac specialist

Mac Systems 4 U is Mac specialist. Mac Systems 4 U heeft ruim 20 jaar ervaring met installatie en onderhoud van software en hardware voor bedrijven en particulieren. Als Mac specialist zijn wij gespecialiseerd in Mac computers maar ook met uw IPhone, IPad of IPod touch kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van uw computer

Niets zo vervelend als dat uw computer niet op wil starten of er steeds foutmeldingen op uw scherm verschijnen. Zeker als uw uw computer bedrijfsmatig nodig heeft. Bij een acuut computerprobleem zal Mac Systems 4 U u zo snel mogelijk weer op weg helpen. Bij ons geen lange wachttijden maar service op maat. We begrijpen de urgentie.

Minder acute problemen

Wanneer u uw computer door ons laat onderhouden zal u in de praktijk minder tegen acute computerproblemen aanlopen. We zorgen dat uw systeem up to date is en dat alle hardware goed kan communiceren. We adviseren u over nieuwe hard- en software en zorgen voor een gedegen installatie.

Mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Mac Systems 4 U? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Op de website vindt u onze contactgegevens. U kunt hier ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We zijn gespecialiseerd in onderhoud en installatie van alle mac systemen. Met meer dan 20 jaar ervaring en met alle kennis in huis zijn wij een betrouwbare partner voor al uw computerhulp voor uw mac computer.

 

Mac specialist