Mac hulp op afstand

Mac hulp op afstand

Voor mac hulp op afstand kunt u ook terecht bij Mac Systems 4 U. We gebruiken hiervoor het programma Teamviewer. Met dit programma kunnen wij op afstand uw computer bedienen. We kunnen met u meekijken en de bediening van u overnemen. Zo kunnen vaak snel zien waar het probleem zit en is het ook makkelijk te verhelpen. Eigenlijk net zoals we zelf achter uw mac zouden zitten. Maar dan dus op afstand. Uiteraard is dit volkomen veilig en worden uw gegevens beschermt. Bij mac hulp op afstand geeft u toestemming voor eenmalig gebruik door een code door te geven aan ons. Wanneer de sessie is verbroken hebben wij geen toegang meer tot uw computer. Dus ook bij eventuele volgende problemen moet weer opnieuw toestemming worden gegeven. Wij werken meestal op locatie maar wanneer dat niet mogelijk is, is mac hulp op afstand met behulp van teamviewer een heel goed alternatief. Hiermee kunnen we u op korte termijn snel weer op weg helpen, zeker als we niet in de gelegenheid zijn om bij u langs te komen.

Mac Systems 4 U is gespecialiseerd in installatie en onderhoud van hardware en software van Apple producten. Van Mac computers tot IPad, IPhone en IPod.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Mac hulp op afstand